fbpx
0
RM0.00
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

CDI 7th EDITION

CDI 7th EDITION

NOW RELEASE CDI 7th EDITION

We present to you the 7th Edition.
With a fresh new look plus the most trending mode right now, backfire!
No need to do manual tuning. No need to install software.
Because we managed to make sure the installation is plug and play.
What are you waiting for? Let’s make some noise!

There are 37 comments

  1. Adam 4 years ago

    Cdi mb ni boleh bagi tahu ap fungsi mod 1hingga8

    • admin 4 years ago

      Setiap mapping dari 1 hingga 8 mempunyai “ignition degree” yang berbeza. Pemilihan mapping perlulah bersesuaian dengan spesifikasi motor.
      Untuk CDI 7th Edition ini, terdapat ciri “Backfire” jika menggunakan mapping 8.

  2. Daniel 4 years ago

    Good

  3. Amir Arif 4 years ago

    Sesuai untuk motor LC standard?

    • admin 4 years ago

      Sesuai untuk standard dan juga modi.

  4. Hamba allah 4 years ago

    Kalau motor standard.. mapping no berapa yg sesuai??

    • admin 4 years ago

      Untuk motor standard, disarankan untuk menggunakan mapping 1,2 atau 3.

  5. Parvesh 4 years ago

    Masih ada stok ke?

    • admin 4 years ago

      Boleh dapatkan CDI 7th Edition daripada dealer-dealer kami di seluruh negara.

  6. Mohammad ramdhan 3 years ago

    Boleh dapat cdi mb edition 7 ka boss

  7. Sobri 3 years ago

    Macamana nak set anti theft?

  8. Halim 3 years ago

    Masih ad stock tk?

    • admin 3 years ago

      CDI ini masih ada stock. Tuan boleh terus membeli di website ini, Shopee atau dealer-dealer yang berdaftar di seluruh negara.

      • Ahmad Syafiq 3 years ago

        yess masih ada stock… Ready stock. Pembelian boleh beli melalui sini

  9. Azrul 3 years ago

    Macamane nak claim warranty? Cdi prob. Plug x keluar api.

  10. Maddaham 3 years ago

    Cdi MB bru install 6bulan, tiba2 bermasalah xdpat nk hidupkan motor LC135 modi.. Pasang cdi std boleh hidup plak enjin.. Mcmana nk tau klau cdi MB bermasalah atau x pd enjin tersebut? Indicator kt mapping normal 0-8.. Waranty boleh cover ke bossku?

  11. Alep 3 years ago

    Lc std selalu mapping berapa ye

    • admin 3 years ago

      Untuk motor standard, disarankan untuk menggunakan mapping 1,2 atau 3.

      • Naim Naim 2 years ago

        Klau standard pakai mapping 4 bole ke boss sebab owner badan besar

        • admin 2 years ago

          Untuk motor standard, disarankan untuk menggunakan mapping 1,2 atau 3. Untuk lebih tepat, sila test di dyno untuk pilih mapping yang paling sesuai mengikut spesifikasi motor.

  12. bai 3 years ago

    cdi sy problem cm
    mne nk claim ye

  13. faisal 2 years ago

    nak tanya , moto lc spec 57 pakai mapping no berapa yg sesuai

    • admin 2 years ago

      Kebiasaannya kami syorkan mapping 3 atau 4. Untuk lebih tepat, sila test di dyno untuk pilih mapping yang paling sesuai mengikut spesifikasi motor.

  14. ayop 2 years ago

    untuk spec 65 mapping apa sesuai?

    • admin 2 years ago

      Kebiasaannya kami syorkan mapping 4 atau 5. Untuk lebih tepat, sila test di dyno untuk pilih mapping yang paling sesuai mengikut spesifikasi motor.

  15. Deng 2 years ago

    Saya nak tanya, kalau spec 65 mapping berapa yang sesuai?

    • admin 2 years ago

      Kebiasaannya kami syorkan mapping 4 atau 5. Untuk lebih tepat, sila test di dyno untuk pilih mapping yang paling sesuai mengikut spesifikasi motor.

  16. Daus 2 years ago

    klu spec 63 mapping berapa yg sesuai

    • admin 2 years ago

      Kebiasaannya kami syorkan mapping 3 atau 4. Untuk lebih tepat, sila test di dyno untuk pilih mapping yang paling sesuai mengikut spesifikasi motor.

  17. Fahmi 2 years ago

    Kalau motor lc v7 standard…boleh ke.? Pakai mapping no 4?

    • admin 2 years ago

      Untuk motor standard, disarankan untuk menggunakan mapping 1,2 atau 3. Untuk lebih tepat, sila test di dyno untuk pilih mapping yang paling sesuai mengikut spesifikasi motor.

  18. Fahmi 2 years ago

    Kalau dah pasang cdi mb performance 8th..tapi still xde cut off..mcm mne bossku?

  19. haziq 2 years ago

    boss controler cdi ade jual tak?

Leave your thought

Login

Prove your humanity


Lost your password?