fbpx
0
RM0.00
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

ABOUT US

LATEST UPDATE

" alt = "CAMSHAFT M2">

CAMSHAFT M2

This is the M2! Design to be light weight and durable.Inspired from high performance sport bike camshaft. Provide more cam lift and profile to increase horsepower.Support up to 66mm piston size plus 8mm up stroke. Made from high quality material and CNC machining.Only available for LC135, Y15ZR and FZ150i.

" alt = "TIPS MENANGANI GEJALA KES KECURIAN MOTOR DI MALAYSIA">

TIPS MENANGANI GEJALA KES KECURIAN MOTOR DI MALAYSIA

Hampir setiap hari mesti kita jumpa posting pasal motor hilang. Jadi, kita sebagai owner kenalah ambil langkah tambahan dalam mengunci motorsikal kesayangan. Dah lah tu je motor cari makan, motor runner, motor pergi dating, motor ride weekend, takkan senang-senang je nak “bagi” kat orang kan? So, posting kali ni kami nak berkongsi dengan korang semua...

" alt = "6 TIPS MEMILIH PISTON UNTUK MODIFIKASI">

6 TIPS MEMILIH PISTON UNTUK MODIFIKASI

Dekat sini mesti ramai yang sedia maklum dengan saiz piston dan jenis piston dari yang jenis flat sampailah dome melangitkan? Sebenarnya ada beberapa cara mudah sebelum memilih piston untuk jentera kesayangan anda. Semua produk keluaran MB Performance mempunyai kriteria yang perlu diikuti bagi menghasilkan power dan ketahanan yang paling optimum untuk memastikan kualiti setanding dengan...

Login

Lost your password?